Praznovali smo skupaj

Novembra – po novem – praznujemo rojstni dan – odpiramo prijavnine za dogodek Alive Step Up in – izvajamo novo kategorijo Step Up City Trail Challenge – tekma dvojic, na izpadanje.

Naš rojstni dan je vsako tretjo soboto v mesecu novembru. 2014 smo vas prvič izzvali, da se spopadete z najvišjo stolpnico v Sloveniji. Btc City nas je sprejel, mi pa smo Kristalno palačo vzeli za svojo. Uporabo stopnic namesto dvigal promoviramo preko tekme teka po stopnicah. Po Koroni smo glavni dogodek prestavili v mesec maj. November nam tako ostane za praznovanje rojstnega dne in seveda posebne tekme, ki smo si jo že od vsega začetka želeli izpeljati, vendar jo zaradi same oblike tekmovanja na dogodku Alive Step Up ni možno. Tekma na izpadanje je nekaj posebnega. 

517 stopnic, predstavlja trenutno pri nas najdaljši enkratni vzpon.

Preteklo soboto smo tekmovalce pognali iz najnižje kleti Kristalne palače. Štartali smo iz -3, zaključili pa v dvajsetem nadstropju. Skupaj torej 23 nadstropij.

Prvi zmagovalci nove kategorije Step Up City Trail Challenge so torej:
1. mesto: Simon Kmet
2. mesto: Vid Ogris
3. mesto: Andrej Gyergyek

Čestitke!

Posebna zahvala gre častnemu ambasadorju in predstavniku Btc City-ja, Sašu Bertonclju. Btc City, vam pa hvala, ker nas jemljete za svoje in seveda lepa hvala tudi za zaupanje in podporo s strani Smartwater.

Za konec pa samo še nekaj za nežnejši spol. Črni petek vas čaka s super popusti!
Kdaj? 23.-27. november
Kje? v Btc City-ju.

Pridi!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.