Prijave so uradno odprte!

Alive Step Up štart

Prijave so uradno odprte!

Za vse bodi na tekočem preko naših kanalov: FB, Ig, TikTok!

Skrajni čas je, da odpremo prijave za najbolj stopničast dogodek tekaške sezone – ALIVE STEP UP 2024.  V koledarček si daj opomnik za 18. MAJ!
Izkoristi najbolj ugodne prijave in se prijavi že zdaj! Najcenejša štartnina je na voljo že za 21€. 
Kategorije: enkratni vzpon, trikratni, gasilci solo in štafete ter otroci, tudi letos bomo imeli prav posebno kategorijo ˝Step Up Junaki 3. nadstropja˝.

Letos smo prvič dodali možnost prijave na novo kategorijo Step Up City Trail Challenge (dva tekmovalca štartata hkrati, vsak v svojem stopnišču). To je edina kategorija, ki jo bomo izvedli 16.11.2024 (tretja sobota v mesecu novembru – na naš rojstni dan).

Posebnost dogodka:

– Posebna kategorija: ˝Step Up Junaki 3. nadstropja˝
– Cilj: Tudi tokrat bo nad nami meja samo nebo.

Kategorija ˝Step Up Junaki 3. nadstropja˝ je namenjena izključno samo otrokom zdravljenih na Hemato Onkološkem oddelku in njihovi družinam, za katere smo skupaj s tabo v preteklih letih zbirali sredstva za nakup igrač. Tudi letos jim želimo ustvariti nepozabno doživetje.
Seveda pa želimo po svojih močeh pomagati tudi Društvu Junaki 3. nadstropja. Najlažje je to preko osveščanja možnosti SMS donacij: Pošlji SMS JUNAKI5 na 1919 in prispevaj 5 eur za otroke z rakom.

Več o društvu najdeš na: https://junaki3nadstropja.si/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.